АКТУАЛЬНО

На Фастівщині провели соціально-харитативну акцію в підтримку родин поранених та загиблих бійців АТО

Середа, 22 лютого 2017, 13:44
21 лютого 2017 року парафія Святого великомученика Димитрія УГКЦ міста Фастів спільно з Благодійним фондом «Карітас-Київ» провела соціально-харитативну акцію на підтримку родин поранених та загиблих бійців АТО.

Продуктові набори отримали бійці або їхні родини у Фастівському районі, а зокрема в населених пунктах: Велика Снітинка, Борова, Мотовилівка, Мотовилійвська Слобідка та Мала Снітинка.

Зі словом підтримки та надії до присутніх звернувся священик УГКЦ Віталій Марцинюк: «Сьогодні наша Церква та держава Україна дякує вам за захист. Ми потребуємо і надалі вашої підтримки та допомоги. Адже хто, як не ви, ті, що вже мужньо вистояли на кордонах рідної землі, захищаючи нас від ворога».

Загалом допомогу отримали 50 родин бійців АТО. Громада висловлює щиросердечну подяку фонду «Карітас-Київ» за надану благодійну допомогу в рамках Тижня соціального служіння.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next