АКТУАЛЬНО

На горі Карачун вшанували полеглих воїнів

Четвер, 14 березня 2019, 10:46
13 березня 2019 року, напередодні Дня українського добровольця, який в Україні відзначають 14 березня, відбулися урочистості на «Меморіальному комплексі на горі Карачун». У них узяв участь і військовий капелан, настоятель Званівського монастиря о. Павло Федусів, ЧСВВ.

На цьому заході представників добровольчих батальйонів, які увійшли до підрозділів МВС і НГУ, нагородили волонтерською медаллю «За визволення Слов’янська». Вони брали участь у звільненні Слов’янська та забезпечували правопорядок під час АТО на Сході України.

Присутні помолилися панахиду за полеглих героїв України, а потім на Алеї Героїв висадили дерева та кущі.

Варто зазначити, що гора Карачун відома, зокрема, через військове протистояння на Сході України. Саме з гори Карачун українська армія довший час з честю і гідністю тримала свої позиції. На пам’ять про захисників України тут було створено меморіальний комплекс, де щороку вшановують їх пам’ять.

За матеріалами https://osbm.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next