АКТУАЛЬНО

На Х Міжнародний різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях» завітає Глава УГКЦ

П'ятниця, 28 грудня 2018, 15:31
Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив програму проведення Х Міжнародного різдвяного фестивалю «Коляда на Майзлях».

Очікують, що цього року на фестивалі виступлять Ніна Матвієнко, Марія Бурмака, а також багато колективів з України і з-за кордону. Урочисте відкриття фестивалю розпочнеться у вівторок, 8 січня, з Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолить Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин. Відтак на Вічевому майдані відбудеться концертна програма за участю народної артистки України Ніни Матвієнко, Муніципальної академічної чоловічої хорової капели імені Л. М. Ревуцького, учасників та гостей фестивалю.

З 9 по 13 січня у монастирі Царя Христя проходитимуть фестивальні виступи. 13 січня з відбудеться різдвяна хода містом. Від монастиря Царя Христа вулицею Незалежності до Вічевого майдану, де виступлять учасники та гості фестивалю.

14 січня відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія за участю Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава та Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина. Завершиться фестиваль гала-концертом за участю народної артистки України Марії Бурмаки та гурту Gypsy Lyre.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next