АКТУАЛЬНО

На Харківщині відбувається спільне виїзне засідання Української міжконфесійної християнської місії

Середа, 27 травня 2015, 10:38
26 травня 2015 року на базі музею ім. А.С. Макаренка та Курязької виховної колонії управління ДПтС України в Харківській області розпочалось спільне виїзне засідання Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі».

У заході взяли участь члени правління Місії, начальник управління соціально-психологічної роботи із засудженими апарату ДПтС України Ігор Андрушко та начальник управління ДПтС України в Харківській області генерал-майор внутрішньої служби Олександр Крикушенко.

Під час засідання було обговорено питання реалізації права засуджених на свободу віросповідання та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання діяльності священнослужителів (капеланів) в органах і установах, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України».

По закінченні пленарних засідань учасники відвідали установу та ознайомились із умовами відбування покарання вихованців.

Сайт ДПтС України

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next