АКТУАЛЬНО

На Харківщині відбувся молодіжний табір

Середа, 13 травня 2015, 06:45
З 8 до 10 травня в одному з чарівних місць Харківщини Спілка української молоді провела щорічний вишкільний табір «Слобідська Січ».

Окрім спортивного, патріотичного та відпочинкового блоку важливою частиною програми став катехитичний вишкіл, які провели о. Василь Огірко ЧСВВ та с. Світлана. Під час табору молодь спільно молилася перед кожним споживанням їжі, а також мала можливість поспілкуватися з духовними особами на важливі теми, зокрема про таїнство Сповіді. Після бесіди о. Василь відправив для таборовиків Службу Божу, під час  якої  учасники приступили до Святого Причастя.

Однією з найцікавіших частин табору стали таборові ватри — не лише через можливість веселого і безтурботного спілкування, але й можливістю на ватрових гутірках подискутувати на корисні та актуальні теми. Зокрема, цікавими були питання важливості у нинішній час чіткої громадянської позиції, патріотизму, дієвої допомоги фронту.

Спільна праця, молитва, гуртові заняття, змагання і відпочинок витворили у «Слобідській Січі» особливу атмосферу щирого спілкування та дружби.

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next