АКТУАЛЬНО

На Хмельниччині збудують новий храм УГКЦ

Понеділок, 19 лютого 2018, 13:39
18 лютого Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський і адміністратор Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ Василь (Семенюк) здійснив пастирський візит до парафії Успіння Пресвятої Богородиці м. Полонне. Архиєрей очолив Божественну Літургію, на якій із ним співслужили декан Хмельницький о. Іван Данкевич та настоятель храму о. Володимир Часковський.

Відтак, після Водосвяття, відбувся Чин освячення хреста та наріжного каменя під будівництво храму Стрітення Господнього у центрі Полонного. Це другий храм, який постане у місті завдяки старанням Архиєпископа Василя та о. Володимира Часковського.

У зверненні до вірних Митрополит навчав про значення Сиропусної неділі як часу прощення і примирення зі своїми ближніми: «Гріх нищить людину, а прощення, покаяння повертає її до Небесного Отця».

Владика також закликав присутніх гуртуватися навколо будівництва нового храму та посилено просити в Бога благословення для цієї справи.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next