АКТУАЛЬНО

На Євромайдані в Києві молилися за військовослужбовців

Субота, 07 грудня 2013, 16:59
6 грудня, у 22-гу річницю створення Збройних сил України, на Євромайдані в Києві проведено молитву за представників військових формувань України.

Зі словом привітання звернувся єпископ Михайло (Колтун), керівник душпастирства у силових структурах України від УГКЦ. Владика привітав учасників майдану та всіх військовослужбовців з їхнім професійним святом. Відтак архиєрей прочитав молитви, щоб Господь Бог дав безнастанну пам’ять військовим про присягу на вірність Батьківщині та любов у серці для служіння своєму народові. А в молитві за офіцерів зокрема йшлося про просвічення розуму, щоб рішення, які вони приймають, відповідали Божій волі та загальному добру.

На завершення єпископ, капелани, єпархіальні священики, ієромонахи редемптористи та василіани помолилися «Отче наш» і «Богородице Діво» за волю і долю України.

Після чого від громади пролунали аплодисменти та «Дякуємо!».

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next