АКТУАЛЬНО

На Київщині до Великодніх свят греко-католики приготували гостинці для воїнів

П'ятниця, 03 травня 2019, 11:56
Парафіяни громади Різдва Христового УГКЦ у м. Біла Церква та св. Арх. Михаїла с. Мала Вільшанка на Пасху Христову приготували гостинці для воїнів, які захищають Україну від агресора на Сході нашої держави.

Як повідомив о. Ігор Гріщенко адміністратор згаданих громад, його парафіяни розмалювали близько пів тисячі крашанок та писанок, та випекли пів сотні смачних пасок. Усі ці гостинці були передані через волонтерську групу, очолювану заслуженим волонтером України Тетяною Василенко, на Схід України: «Страсний Тиждень, напевно носить назву «Страсний» ще й тому, що протягом цих декількох днів люди по-особливому вчаться співстраждати, допомагаючи та підтримуючи тих, хто найбільше цього потребує. Тому і наші парафіяни підтримали таку ініціативу допомоги тим, хто бореться за Незалежну Україну».

Окрім цього, о. Ігор за підтримки відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України, відвідав Білоцерківську виправну колонію № 35. Священик мав змогу поспілкуватися з ув’язненими та працюючим персоналом. У своєму звернені до тих, хто відбуває покарання душпастир сказав: «Господь наш Ісус Христос є тут разом із вами, не покидає вас, навіть незважаючи на ваші проступки та чекає на ваше повернення до «дому Отця». Опісля завдячуючи протоєрею Костянтину Пантелею, керуючому відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України, було передано частину книг для потреб в’язнів.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next