АКТУАЛЬНО

На Київщині священники УГКЦ завітали з різдвяними дарами до сиріт і дітей родин полеглих Героїв

Четвер, 06 січня 2022, 11:17
«Через гарні колядки, різдвяні привітання та спілкування ми намагалися принести, хоч і не в кожен дім, але до багатьох, промінчик Божого тепла і подарувати трішки любові, уваги та страви і смаколики до Святвечора», – повідомляє у соціальній мережі о. Віталій Воєца.

Благодійні акції 3-4 січня 2022 року організували парафіяни храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в Ірпені, на чолі з парохом протоієреєм Мирославом Латинником та протоієреєм Віталієм Воєцою, військово-медичним капеланом Київської архиєпархії. До святкового набору колядники також роздавали просфору, котру кожна родина розділить та споживатиме під час Святої вечері.

Священники висловили особливу вдячність за цей день п. Наталії Дубчак та п. Інні Бобер за координацію та підтримку цього заходу, а також мережі магазинів-виробництва домашніх заморожених страв “Як VDOMA” Ірпінь/Буча в особі Андрія та Оксани Єліних, крамниці та кав’ярні “Львівська майстерня шоколаду” в Ірпені в особі Петра та Наталії Мартин, Хлібопекарні ТМ “Булочкін”, в особі Мар’яна Штурмака та Ольги Вітик, а також п. Володимирові Федченку за транспорт.

«Та особливі слова говоримо нашим родинам загиблих воїнів, котрі попри усі обставини життя дарують і нам свої усмішки, слова підтримки та любов! Гарних усім Різдвяних свят та міцного здоров’я!» – підсумував о. Віталій.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next