АКТУАЛЬНО

На Личаківському кладовищі у Львові молитимуться за загиблих героїв АТО та Небесної сотні

П'ятниця, 28 липня 2017, 12:14
29 липня об 11:00 на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища відбудеться поминальна молитва за загиблими героями АТО та Небесної сотні. Молитву очолять військові душпастирі Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла ЛА УГКЦ. Також, о 9:00 у Гарнізонному храмі служитиметься Божественна Літургія за померлих та панахида.

У цей день виповнюється третя річниця від дня загибелі захисників України, львів’ян: Кирила Андрієнка, Андрія Родича та Тараса Карпи. 

З благословення владики Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ, останньої суботи місяця об 11:00 на Личаківському кладовищі, на місці поховання героїв АТО та Небесної сотні, капелани Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла служать панахиду.

Організатори поминальної молитви запрошують усіх мешканців і гостей Львова якнайчисельніше долучитися до спільної молитви та своєю присутністю вшанувати пам’ять героїв. Пам’ятаймо тих, хто воював і загинув за єдину Україну!

Західне бюро Живого ТВ за матеріалами сайту kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next