АКТУАЛЬНО

На Львівщині проголосять Рік братів Шептицьких та Папи Івана Павла ІІ

Четвер, 03 квітня 2014, 12:01
Таку пропозицію вирішили винести на розгляд сесії депутати постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради.

Рішення про проголошення 2014 року Роком братів Шептицьких — митрополита Андрея та блаженного священномученика Климентія — комісія прийняла, розглянувши звернення Митрополита Української Греко-Католицької Церкви Ігоря (Возьняка) та Самбірської районної ради.

Так, у своєму зверненні Митрополит УГКЦ Ігор (Возьняк) пропонував проголосити на Львівщині Рік Андрея Шептицького від 29.07.2014 до 01.11.2015 р. А Самбірська районна рада просила проголосити 2014 рік Роком братів Шептицьких, оскільки цього року минає 70 років відходу у вічність митрополита Андрея Шептицького та 145 років від дня народження блаженного отця Климентія Шептицького.

Водночас комісія підтримала пропозицію свого колеги, депутата обласної ради Івана Грицьківа, щодо проголошення 2014 року на Львівщині Роком Папи Івана Павла ІІ.

 

http://osbm.info/?p=11003

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next