АКТУАЛЬНО

На Львівщині відзначили 20-ту річницю УМХ

Середа, 05 листопада 2014, 11:48
2 листопада “Українська Молодь — Христові” святкувала свою 20-ту річницю від дня заснування у місті Новий Розділ. Програма святкувань була дуже насиченою. Усе почалося ще звечора урочистою недільною Вечірньою під спів квартету Львівської духовної семінарії Святого Духа. Опісля відбулися молодіжні чування “Учителю Добрий, що маю чинити, щоб бути щасливим”, у центрі яких стояло гасло “Тут знайдеш Христа. Тут знайдеш себе. Тут знайдеш себе у Христі”.

Кульмінаційним моментом святкування стала урочиста Божественна Літургія в храмі Покрови Пресвятої Богородиці, під час якої 12 молодих людей склали присягу на вірність Христові. Урочистість Літургії підкреслювала присутність великої кількості наших приятелів і друзів, з різних осередків “Української молодь — Христові”, Львова, Івано-Франківська, Тернополя та інші. Також прибув о. Олександр Ройко, голова молодіжної комісії Стрийської єпархії.

Опісля гості могли глибше познайомитися з діяльністю нашої організації під час святкового обіду. Дружня атмосфера створювала справді святковий настрій. І як на справжньому дні народженні, були і подарунки від наших друзів та святковий торт.

Згодом святкування вийшли на всеміський рівень. У МБК “Молодість” відбулася урочиста академія з нагоди 20-річчя від заснування “Української молодь — Христові” у м. Новий Розділ. Слова вітання лунали звідусіль, а організація мала нагоду подякувати всім, хто допомагав і допомагає у здійсненні її апостоляту. Завершенням святкової програми став виступ заслуженого народного артиста України Тараса Курчика.

Підбиваючи підсумки свого 20-річного існування, ми хочемо висловити подяку всім, хто нам допомагав молитовно та матеріально у здійсненні наших заходів, а також усім, хто сприяв святкуванню нашого дня народження! Дякуємо Всемогутньому Богові, який завжди тримає нас у своїй батьківській руці та Матері Божій Покрові, яка є нашою опікункою та покровителькою.

Повідомив Володимир Радько

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next