АКТУАЛЬНО

На Митрополичу премію в Івано-Франківській архиєпархії претендують тринадцять журналістів

Понеділок, 29 січня 2018, 10:30
В Івано-Франківському архиєпархіальному управлінні члени комісії зустрілися для розгляду надісланих журналістами конкурсних робіт. Загалом за цьогорічну Митрополичу премію позмагаються 13 журналістів з Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Як уже повідомлялося, з ініціативи Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Володимира (Війтишина) та у співпраці з обласною Спілкою журналістів Національної спілки журналістів України (НСЖУ) засновано щорічний творчий конкурс на Митрополичу премію серед журналістів, які звершують свою діяльність на території Івано-Франківської митрополії УГКЦ.

Головними критеріями визначення переможців премії є творчий підхід, креативність, достовірність викладених фактів, неупередженість, об’єктивність, дотримання норм моралі та журналістської етики, участь у медіа-заходах, запропонованих організаторами.

Цьогорічний конкурс проводиться у двох номінаціях - для журналістів церковних і світських ЗМІ. Ухвалу про визначення лауреата комісія виносить шляхом таємного голосування і її затверджує Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ. Після цього вона буде оприлюднена в засобах масової інформації області.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next