АКТУАЛЬНО

На місці зведення молодіжного центру імені Андрея Шептицького відбувся християнський табір

Четвер, 02 липня 2015, 13:45
З 29 червня по 1 липня відбувся молодіжний християнський табір в урочищі «Ровені» села Рибне Тисменицького району Івано-Франківської області, на місці зведення молодіжного центру імені Андрея Шептицького, який було організовано Молодіжною комісією Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Упродовж трьох днів юні учасники табору мали не тільки можливість щодня спільно молитися на Службі Божій, приступати до Сповіді і Святого Причастя та слухати духовні науки, а й відпочивати і розважатися. У програмі табору були спортивні ігри, творчий вечір, похід до лісу і, звичайно, обговорення цікавих тем та пісні довкола ватри.

Сподіваємося, що табір стане для всіх його учасників найяскравішим спогадом цього літа і допоможе надалі розвивати своє духовне життя та відносини з Богом.

ugcc.if.ua

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next