АКТУАЛЬНО

На Одещині було представлено екологічну місію Церкви

Понеділок, 11 серпня 2014, 14:35
7 серпня 2014 року в смт Затока Одеської області відбулося представлення діяльності Бюро УГКЦ з питань екології.

Розпочався цей захід Божественною Літургією, яку о. Олександр Смеречинський з Одеського екзархату, о. Тарас Дзьоба, референт Бюро УГКЦ з питань екології Сокальсько-Жовківської єпархії, та ще декілька священиків відслужили в кімнаті-капличці на базі відпочинку «Шахтар».

Представник Екобюро запропонував вірним задуматися над місією та покликанням кожного християнина: бути Божими екологами та вірними опікунами створеного Богом світу. Закликав священик також усіх до переосмислення своєї християнської віри та до перевірки власного стилю життя, який дуже часто має явні ознаки споживацького ставлення до природи.

Не оминув церковний еколог і роздумів на тему «Дружній до довкілля відпочинок» та «Природа – місце зустрічі із собою та Творцем».

На завершення дружньої зустрічі всі присутні отримали екокалендарики та брошури про діяльність Бюро УГКЦ з питань екології.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next