АКТУАЛЬНО

На підтримку СДМ стартував світовий марафон Wyd Global Race

Вівторок, 23 листопада 2021, 11:08
Організація СДМ Лісабон 2023 – WYD Lisbon 2023 спільно з Move Sports оголосив всесвітній марафон WYD Global Race, який стартував 21 листопада і триватиме до 30 листопада.

Цей масштабний забіг має на меті популяризацію Світового Дня  Молоді, який пройде у 2023 році в Лісабоні, а також зібрати кошти на підготування та реалізацію найочікуванішого серед християнської молоді заходу.

«Ми з вдячністю та очікуванням прийняли пропозицію Move Sports бути партнерами в цій ініціативі. Хочемо, щоб результати цього марафону допомогли тисячам молодих людей пережити унікальний досвід участі у Світовому Дні Молоді», ― зазначив виконавчий секретар СДМ Лісабон 2023 Дуарте Ріккарді.

Говорячи про ідею забігу, Антоніу Кунья з Move Sports пояснює:

«Ми відчуваємо, що нас кличе СДМ Лісабон 2023. Ми усвідомлюємо важливість руху та необхідність діяти. Зрештою, Папа Франциск кинув світові клич ― змінити життя, подбати про наш спільний дім, тобто практикувати здоровий спосіб життя. Проаналізувавши все це, марафон здався дуже логічним і природним. Ми запропонували це організації СДМ Лісабон 2023. З цього моменту шлях був простий. Наше завдання ― дати людям можливість бігати задля конкретної мети.

Забіг проходить у інтернет форматі, а учасники змагатимуться між собою з 21 по 30 листопада. Кожен охочий може обирати спосіб і місце бігу, та час і дистанції реєструються на спільній платформі, яка да можливість усім брати участь і змагатися, незалежно від місця розташування.

Подати заявку на участь у WYD Global Race можна на веб-сайті www-wydglobalrace.com або, завантаживши додаток. Марафон завершиться 30 листопада. Після чого оголосять результати.

Охочі можуть стежити за спортсменами, за тренуваннями та забігом. Також можна підтримувати спортсменів або робити пожертви своїм фаворитам.

Нагадаємо, зібрані кошти від заявок та спонсорства марафону спрямують на підготовку та проведення СДМ Лісабон 2023.

dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next