АКТУАЛЬНО

У Вишгородській парафії УГКЦ відкрили виставку «Від Миколая до Йордану»

Четвер, 27 грудня 2018, 14:57
23 січня 2018 року на парафії УГКЦ у Вишгороді відкрили виставку «Від Миколая до Йордану», яку дітям Вишгорода передали діти Дарницького району Києва.

На виставці представлені роботи учнів Художньої школи № 11, Дитячої школи мистецтв № 4, та Дитячої школи мистецтв № 9 - учасників та переможців різноманітних конкурсів. Виставка буде відкрита до 20 січня 2019 року.

У відкритті виставки взяли участь: парох місцевої громади УГКЦ о. Тарас Валах, канцлер Патріаршої курії УГКЦ о. Микола Сулима, адміністратор парафії Бориса і Гліба УГКЦ у Дарницькому районі міста Києва, а також заслужений працівник культури України Оксана Головата, директор Централізованої бібліотечної системи Дарницького району міста Києва.

«Таким чином діти нашого району обмінюються своїми талантами із дітьми Вишгорода. Ми познайомилися із дітьми соціального хабу у Вишгороді та разом вдало провели час. Цей захід є підтвердженням того, що соціальні команди наших парафій перебувають у доброму напрямку, дбають про свій розвиток, діляться досвідом та стають кращими», - написав о. Андрій Боднарук.

Відтак пані Оксана Головата, описуючи подію, зазначила: «Наша соціальна команда мала честь представляти заклади культури нашого району в соборі Вишгородської Богородиці УГКЦ на відкритті виставки художніх робіт «Від Миколая до Йордану», в рамках проекту відділу культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації «Діти Дарницького району - дітям Вишгорода». Було приємно почути добрі відгуки та високу оцінку від відвідувачів».

Зазначимо, що соціальні хаби парафій Київської архиєпархії діють за підтримки Львівської освітньої фундації та Благодійного фонду «Карітас-Київ».

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next