АКТУАЛЬНО

У парафії УГКЦ у Смілі перебували мощі дванадцятьох апостолів Христових

Вівторок, 24 квітня 2018, 18:33
22 квітня 2018 року в Смілянському Спасо-Преображенському храмі УГКЦ уперше для почитання були виставлені мощі дванадцятьох апостолів.

Як повідомив о. Андрій Чик, парох місцевої громади УГКЦ, протягом двох тижнів у парафії люди мали  можливість молитися Господеві Богові за посередництвом святих апостолів. Були випадки, що люди приїздили навіть із Черкас, щоб діткнутися та помолитися біля мощей святих апостолів.

Кожного дня біля реліквій відбувалися молитви, розважання та читання життя апостолів. В останній день їх перебування у храмі учасники спільноти «Матері в молитві» організували у храмі окреме молитовне чування.

Протягом усього часу вшанували мощі дванадцяти апостолів близько двох тисяч людей. На завершення їх перебування у Смілі о. Андрій висловив подяку настоятелю Патріаршого собору о. Ніканору Лоїку за унікальну можливість почитання цих святих мощів у Смілі.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next