АКТУАЛЬНО

На переможців VІ Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння» чекає суперприз

П'ятниця, 02 вересня 2016, 16:18
У Рік Божого милосердя Бюро УКГЦ з питань екології проводить Всеукраїнський конкурс «Відповідальність за створіння» під гаслом «Милосердні як Отець».

Починаючи з 2011 року, Екобюро щорічно проводить цей конкурс задля популяризації екологічно-екуменічного свята – Дня Бога Творця, який всесвітня християнська спільнота відзначає 1/14 вересня як день молитви та відповідальності за природне довкілля.

Бути відповідальними за Боже створіння – це ніщо інше, як навчитися конкретних способів, як бути милосердними до природи і наших ближніх у повсякденному житті. Бути відповідальними за Боже створіння – це навчитися з трепетом і залюбуванням споглядати красу природи, зберігаючи її та всі Божі дари – природні ресурси для теперішніх і прийдешніх поколінь. Бути відповідальними за Боже створіння – це конкретними, відповідальними вчинками прославляти Творця всього сущого.

Мета конкурсу – плекання та поширення свідомості щодо християнської відповідальності за створений Богом світ – природу.

Конкурс проводиться у п’яти номінаціях: молитва, вірш, проповідь, роздуми-катехиза та малюнок (письмові роботи обсягом не більше за 2 сторінки А4, шрифт TimesNewRoman, кегль – 14, інтервал 1,15).

Серед усіх переможців представлених номінацій буде розіграно суперприз (електричний велосипед).

До участі в конкурсі запрошуються всі охочі: незалежно від віку, роду діяльності чи конфесійної приналежності.

Завантажити афішу конкурсу для друку

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next