АКТУАЛЬНО

На подвір’ї львівського храму Святого Йосафата свої вироби презентувала молодь з особливими потребами

Вівторок, 11 грудня 2018, 12:29
9 грудня 2018 року на території львівського храму Священномученика Йосафата відбулася виставка-ярмарок виробів молоді з особливими потребами, якою опікується БФ «Карітас - Львів УГКЦ».

Такий захід провели за підтримки управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. За надані кошти були придбані матеріали: бісер, голки, схеми, нитки, застібки тощо.

Виставка стала підсумком річної діяльності «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» Карітасу Львова. На ній були представлені ялинкові іграшки, ткані подушки, намиста, вітальні листівки, свічки. Загалом було зібрано майже тридцять тисяч гривень. Карітас Львова дякує всім жертводавцям. Зібрані кошти будуть використані для подальшого розвитку «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами».

Довідка. З 2001 року БФ «Карітас – Львів УГКЦ» опікується молоддю з особливими потребами (з вадами ментального розвитку). Осередок-майстерня розташований на Свято-Юрській горі, у приміщеннях, які безкоштовно надала Львівська архиєпархія УГКЦ. Сюди щодня приходить молодь, щоб поспілкуватись, здобути нові життєво необхідні навики, долучитися до створення виробів ручної роботи, відпочити і помріяти. До фінансування цього осередку, що має назву «Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами», впродовж років долучались різні жертводавці. Зокрема, цього року управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради виділило на проект «Соціальна майстерня для осіб з обмеженими можливостями» майже п’ятдесят тисяч гривень.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next