АКТУАЛЬНО

На Полтавщині говорили про основи християнської сім’ї

Понеділок, 28 липня 2014, 16:24
27 липня в с. Ковалівка поблизу Полтави, де проходить щорічний табір волі та характеру «Відвага» імені Івана Гавдиди, відбулася лекція щодо основ християнської сім'ї. Лекцію провів священик із Харківського екзархату УГКЦ Максим Кролевський. Про це повідомляє прес-служба парафії Пресвятої Тройці УГКЦ.

«Сьогоднішні ЗМІ, — зауважив о. Максим, — дуже часто описують любов між чоловіком і жінкою як звичайну насолоду, якусь втіху чи приємність, тобто щоб “мені” було добре. Проте любити іншу людину — означає бути готовим і бажати жити все життя задля добра і щастя цієї людини. Любов за своєю суттю є жертовна, любити іншу людину — це готовність іти назустріч завжди “твоїм ” інтересам, любити іншу людину — це готовність робити щасливою цю особу впродовж усього “мого” життя, докладаючи зусиль».

Священик також розповів про шляхи правильної комунікації, про мистецтво спілкування в побудові стосунків між хлопцем і дівчиною, про те, як відрізнити справжню любов від закоханості, та про взаємне пізнання й відмінність статей.

Департамент інформації УГКЦ

   

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next