АКТУАЛЬНО

На Полтавщині освятили парафіяльний будинок

Вівторок, 30 грудня 2014, 19:12
У неділю, 28 грудня, у с. Деменки Полтавської області відбулося освячення парафіяльного будинку. Адміністратор місцевого храму Святого Миколая УГКЦ о. Василь Улішак спільно з отцем Андрієм Буняком, а також з парафіянами помолилися, щоб Господь поблагословив цей дім.

До всіх присутніх із проповіддю звернувся о. Андрій, який кілька років був парохом у с. Деменки. Він побажав отцю Василеві, щоб парафіяльний будинок був домом молитви, повним Божої благодаті і тепла. А парафіянам о. Андрій пригадав, що будинок є власністю громади, яка має всіляко старатися про його красу та догляд.

Отець Василь Улішак подякував владиці Василю (Тучапцю), екзарху Харківському, за кошти, виділені на ремонт будинку, а своїм парафіянам - за жертовну працю і допомогу.

Парафіяльний будинок у с. Деменки є особливо цінним для місцевих вірних, адже тут колись служилися богослужіння, коли ще не було храму. Зараз у селі діє храм Святого Миколая та монастир, де проживають сестри милосердя святого Вінкентія.

Прес-служба Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next