АКТУАЛЬНО

На Полтавщині завершилося щорічне всеукраїнське таборування «Відвага — 2014 імені І. Гавдиди»

Середа, 30 липня 2014, 17:20
Від 20 до 30 липня 2014 року в с. Ковалівка поблизу Полтави відбувалося щорічне всеукраїнське таборування «Відвага — 2014 імені І. Гавдиди», у якому взяла участь молодь з усіх куточків України. В основі такого вишколу лежить фундаментальна мета — всебічний розвиток людської особистості, виховання людини вчинку, націоналістичної еліти, що прагне фізичного вдосконалення та морального зростання. Про це повідомляє прес-служба парафії Пресвятої Трійці.

Поряд із лекціями та тренінгами відомих українських та міжнародних громадських діячів і наставників помітне та важливе місце, за словами таборового проводу, посіли духовні науки-бесіди священиків УГКЦ – священиків Юрія та Максима  Кролевських. У попередні роки о. Юрій, настоятель парафії Пресвятої Трійці, уже співпрацював з організаторами таборування, його лекції та бесіди з молоддю були цікаві і надовго запам’яталися.

Таке «живе» спілкування зі священиками було дуже важливим, бо обговорювалися важливі та актуальні питання сьогодення: як досягти цілісності Української Держави та єдності українського народу на базі християнських засад і науки Церкви, як в сучасних умовах ставитися до ворогів і як, зрештою, відрізнити добро від зла, тощо.

      «Ви, молодь, повинні завжди пам’ятати, що саме ви є майбутнім нашої Батьківщини і тільки від вас залежить, якою Україна буде в майбутньому,  – сказав на завершення табору о. Юрій, -  проголошуйте правду й творіть добро, бо тільки в такий спосіб здобудете правдиву свободу і побудуєте справді здорове суспільство, про яке мріє кожен із нас, державу, у якій кожна людина почувалася б щасливою». Кожному учаснику священики подарували вервицю і молитовник.

Департамент інформації УГКЦ

    

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next