АКТУАЛЬНО

На Прикарпатті відкриють Лікувально-діагностичний центр святого Луки

Четвер, 10 серпня 2017, 14:04
Івано-Франківська архиєпархія вже кілька місяців не перестає проводити активну діяльність у сфері соціального служіння, допомагаючи хворим та потребуючим, надаючи необхідні медичні послуги.

Так, протягом липня у Лікувально-діагностичному центрі святого Луки з благословення владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського, соціально-незахищені верстви населення отримали 50 безкоштовних і пільгових медичних послуг. Слід зазначити, що ця допомога надаватиметься і надалі.

Наступним важливим етапом у житті Івано-Франківської архиєпархії на Прикарпатті стане відкриття сучасної клініки, яка слідуватиме заклику Христа до звершення діл милосердя, служачи цим самим ближньому.

Пригадуємо, що триває будівництво повноцінної клініки. На сьогодні завершується робота над цегляною кладкою для основних стін.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next