АКТУАЛЬНО

На реколекціях «Хата» редемптористи вчили юнаків «жити під одним дахом із Богом»

Середа, 10 квітня 2019, 12:34
З 5 по 7 квітня 2019 року у Львові проходили реколекції для хлопців. Їх проводив о. Михайло Іваняк, ЧНІ, та студенти-редемптористи. На дні духовної віднови прибуло понад 30 юнаків.

У перший день бр. Роман Жеребецький ділився роздумами про покликання кожної людини – «жити під одним дахом із Богом».

Другого дня бр. Михайло Кирич розповів, як змінювалася архітектура домашніх осель протягом усієї історії людської цивілізації та на якій основі треба будувати свою «хату». А бр. Святослав Вонс конкретизував, які «кімнати» мають бути в цій «хаті».

Третього дня о. Михайло розшифрував основний посил цих реколекцій: «ХАТА» – це «Христос Архітектор Твого Авторитету».

У часі реколекцій учасники не тільки спільно молилися, а й мали час на різні ігри, спорт і спілкування з братами й отцями монастиря.

«На цих науках я зрозумів, що потрібно жити з Богом під одним дахом, вибирати правильний ґрунт, щоб побудувати свій дім, більше розмовляти зі своєю сім’єю та проводити з нею час. Також на цих реколекціях я познайомився з новими дуже класними людьми. Ми грали багато цікавих ігор і, навіть, футбол два дні підряд. На мою думку, реколекції – це найкраще, що може бути, бо ви ніде не почуватиметеся так добре. Раджу всім прийти на наступні реколекції», – поділився враженнями реколектант  Данило Яцків.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.cssr.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next