АКТУАЛЬНО

На Рівненщині вітали ікону Зарваницької Матері Божої

Понеділок, 01 вересня 2014, 12:19
Останнього літнього дня до м. Дубна Рівненської області була привезена ікона Зарваницької Матері Божої, яку супроводжував владика Йосафат (Говера), Екзарх Луцький.

Зустріч ікони відбулася на площі району Базарчик. Щоб гідно зустріти і віддати шану Пресвятій Богородиці, зібралися сотні мешканців м. Дубна. Діти вітали Пресвяту Богородицю теплими словами і під час процесійного походу до храму стелили перед Марією пелюстки квітів.

У храмі владика разом із настоятелем о. Романом Бобесюком відслужили Молебень до Пресвятої Богородиці. У своєму слові владика Йосафат наголосив на безмежній любові Богородиці до людей, яка виявляється в усіх сферах життя, а найбільше тепер, коли триває війна. Також єпископ заохочував вірних до щирої молитви за мир і спокій, за тих, хто захищає нашу Батьківщину від агресорів, за всіх, то найбільше потребує допомоги, за єдність нашого українського народу. І звичайно не бути байдужими, не стояти осторонь від того, що відбувається в Україні, а допомагати всіма зусиллями нашим військовим.

На закінчення владика Йосафат уділив архиєрейське благословення і всі вірні помолилися молитву за Україну «Боже великий, єдиний».

Інформаційна служба парафії Вознесіння Господнього

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next