АКТУАЛЬНО

На Різдво Богородиці в Івано-Франківську молитимуться за подружжя, які очікують дітей

Середа, 12 вересня 2018, 11:15
На свято Різдва Пресвятої Богородиці, 21 вересня, в Івано-Франківську молитимуться за вагітні подружжя.

«Цією молитвою хочемо просити Господнього благословення для кожної жінки, кожної сім’ї, яка готується привести на цей світ Божий дар – дитину», – каже ініціатор заходу о. Юрій Прилепський, голова Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії.

Усіх охочих узяти участь у молитві організатори чекають 21 вересня о 15:00 в катехитичному центрі при Архикатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового (м. Івано-Франківськ, майдан Шептицького, 22).

Богослужіння розпочнуться з Молебню до Богородиці, після молитви відбудеться чин віддання кожної сім'ї під опіку Пресвятої родини.

Цього дня буде можливість також помолитися та приступити до мощей св. Валентина.

«Чому саме в цей день? Пречиста Богородиця народилася чудом, а саме від батьків, які були неплідні, – пояснює о. Юрій. – Ми цим заходом хочемо підкреслити, що кожне життя – це те саме чудо, на яке чекають батьки, а відтак, що життя – це прекрасно і ми маємо вагітніти та народжувати».

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next