АКТУАЛЬНО

На Самбірщині священик організував велопробіг до чудотворної криниці

Четвер, 06 липня 2017, 10:56
Сьогодні, 6 липня, у Самборі Львівської області члени міської організації «Українська молодь – Христові» сядуть на велосипеди.

Таким чином активісти УМХ на чолі зі своїм духівником о. Тарасом Рисеєм вирушать у велопрощу до віддаленого на Самбірщині села Верхівці. У ньому, за місцевими переказами, у криштально-чистій водиці лісової криниці сільській дівчинці об’явилася Пресвята Діва Марія. Про це сьогодні, 6 липня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Розпочнеться велопроща з ранкової Літургії, яка буде відслужена в храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Самбора. У дорогу молодь вирушить з піснями на прославу Господа Бога. Така мандрівка, за словами її організатора о. Тараса Рисея, стане незабутньою та про неї молодь впродовж життя не раз приємно згадуватиме.

Ба більше, члени організації УМХ відсвяткують переддень Різдва Предтечі Господнього Івана разом, у молитві та спілкуванні з природою.

 

Департамент інформації УГКЦ

ТЕГИ: Велопроща
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next