АКТУАЛЬНО

На сайті єпархії Святого Йосафата в США створено розділи з матеріалами про Літургію та молитву

Понеділок, 15 січня 2018, 16:52
Пармська єпархія Святого Йосафата УГКЦ у США розробила чимало матеріалів про Літургію та молитву українською та англійською мовами і розмістила їх на своєму веб-ресурсі.

На сайті єпархії можна почерпнути такі публікації: послання Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, послання Синоду Єпископів УГКЦ, інформацію про Кодекс канонів Східних Церков, висловлювання Святих Отців, біблійні основи та біблійно-богословські роздуми та іншу важливу інформацію. Навіть більше, на цьому ж інтернет-ресурсі можна ознайомитися з буклетами, які розроблені для відвідувачів з метою надати якомога більше інформації про визначні свята нашої Церкви.

Проте сайт єпархії багатий не лише на текстові публікації. На ньому розміщені відеоматеріали, які можна умовно поділити на кілька тематичних груп/розділів: «Літургія Церкви», «Церковний рік», «Відкрита розмова з о. Василем Рудейком». Основна тематика цих відео — пояснення та переосмислення церковних свят і цінностей нашої Церкви.

Нагадаємо, що Пармська єпархія (англ. Ukrainian Catholic Eparchy of Saint Josaphat in Parma) — єпархія УГКЦ, яка входить до складу Філадельфійської митрополії. Єпархія була заснована 5 грудня 1983 року. Від 29 липня 2009 до 2014 роки апостольським адміністратором був владика Іван Бура, а з 4 листопада 2014 року Пармську єпархію очолює владика Богдан (Данило).

Усі деталі за посиланням:

Текстові матеріали: http://stjosaphateparchy.com/liturgy-and-prayer/

Відеоматеріали: http://stjosaphateparchy.com/listen/

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next