АКТУАЛЬНО

На Сихові у Львові відбувся табір «Веселі канікули з Богом»

Четвер, 08 серпня 2013, 17:50
Минулого тижня в парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, відбувся табір «Веселі канікули з Богом». Аніматори вирішили разом із своїм духівником о. Юрієм Дроздом назвати табір «Credo» (з лат. - «я вірую») з нагоди Року віри. Про це повідомив Роман Петрунів, семінарист та аніматор.

Протягом таборових днів діти мали можливість краще пізнати поняття християнської віри. Для цього їх ознайомили із особою, яка ще в XIX столітті започаткувала такі табори -  святим Іваном Боско, засновником Згромадження отців салезіан. У контексті святкування 200-річчя з дня народження цього святого аніматори склали про нього пісню, яка і стала цьогорічним гімном табору.

Протягом дня діти мали можливість весело і з користю провести час. Окрім малих ігор, що проводилися в командах, були також великі ігри, під час яких діти мали можливість навчитися діяти в  команді. Охочі відвідували гуртки (шкіра, бісер, фенічки, кулінарія, футбол, бамбончики, вироби з піску тощо).  

Окрім канікул на Сихові, аніматори проводитимуть табори в Рясному (м. Львів), Наварії та Зимній Воді, що на Львівщині.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next