АКТУАЛЬНО

На Старосамбірщині відбулися реколекції для християнських подружжів

Середа, 23 жовтня 2013, 12:40
Поглибити взаєморозуміння у сім’ї та зрозуміти релігійну сутність подружжя мали можливість учасники подружніх реколекцій, що проходили 18-20 жовтня в реколекційному будинку Самбірсько-Дрогобицькій єпархії УГКЦ у с. Стрілки на Старосамбірщині.

Організатором духовних віднов стала єпархіальна Комісія у справах родини і рух «Подружні зустрічі». Про це повідомляє прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

У реколекціях взяло участь 12 подружніх пар, сімейний стаж яких сягає від 2 до 40 років. Духовні науки виголошували о. Іван Чичерський і три пари аніматорів із львівського осередку руху «Подружні зустрічі».

Додамо, що «Подружні зустрічі» - це один із напрямів душпастирської роботи Католицької Церкви із сім’ями. Головною метою міжнародного реколекційного руху «Подружні зустрічі» є турбота про єдність подружжя, згідно з вченням Церкви, через пошук шляхів, якими можна цього досягти.

Такі «Подружні зустрічі» мають за мету поглиблення і поліпшення взаєморозуміння між чоловіком та дружиною і допомагають зрозуміти релігійну суть подружнього життя. Програма проведення таких зустрічей є унікальною. Адже запропонована форма діалогу дозволяє чоловікові і дружині глибше пізнати одне одного, розв’язати конфлікти і пробачити образи. Завдяки цьому подружжя зміцнюється зсередини, а від зв’язку чоловіка і жінки великою мірою залежать відносини батьків і дітей та стосунки з іншими людьми.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next