АКТУАЛЬНО

На свято Миколая митрополит Василь (Семенюк) подарував військовим третій автомобіль

Субота, 20 грудня 2014, 07:14
Автомобіль марки «Фольксваген транспортер 4» освятив та передав на потреби армії Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василь (Семенюк) 19 грудня, у день християнського празника Святого Миколая.

«Цей автомобіль даруємо нашим військовим, щоб вони могли більш ефективно боротися з ворогом, - зазначив владика. – Його дарують усі люди, які складають пожертви, які люблять Україну, які готові віддати останнє для того, щоб був мир і спокій в Україні». Архиєрей освятив транспортний засіб та побажав військовим безпечно на ньому їздити.

«Фольксваген транспортер 4» служитиме потребам першого інженерно-будівельного батальйону військової частини - польова пошта В0796, що дислокується в Новоайдарівському районі Луганської області. Отримав автомобіль головний сержант другої роти Роман Логінський. Військовому подарували також два колеса для автомобіля КРАЗ, які були придбані за фінансової підтримки Богдана Вовка, директора ТЗОВ «Ліндеванг», та 14 блоків Зарваницької мінеральної води.

Допомагали коштами придбати транспортний засіб парафіяни храму Святого Климентія Унівського УГКЦ з міста Франкфурт-на-Майні на чолі з о. Романом Ліркою.

Це вже третій автомобіль, який було придбано на кошти фонду цільової допомоги українській армій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. 30 жовтня владика Василь Семенюк подарував автомобіль «Опель Фронтера» (2.3 TDI, 4x4) ІІ роті добровольчого батальйону «Айдар». 13 листопада «Фольксваген транспортер 4» отримали бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» УМВС України в Тернопільській області. Також 24 листопада священики, які служать у Марійському духовному центрі «Зарваниця», подарували вантажний автомобіль ГАЗ 3506 військовим 6-го батальйону територіальної оборони «Збруч», що дислокується в м. Тернопіль.

о. Олег Харишин,
керівник прес-служби Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next