АКТУАЛЬНО

На свято Преображення в Дрогобичі зібрали понад вісім тисяч гривень для потреб військових

Четвер, 20 серпня 2015, 19:53
Про це під час духовно-патріотичного концерту «Молитва за Україну» повідомив прот. Любомир Митник, адміністратор храму Преображення Господнього м. Дрогобича.

«Ми згадали сьогодні всіх наших захисників. Тих, хто ціною власного життя відстояв нашу свободу, нашу цілісність, нашу незалежність. Тих, хто сьогодні непохитно стоїть, захищаючи нашу землю. Усім Вам глибокий поклін, шана і подяка від нас. Ми і надалі будемо старатися робити все, щоб забезпечити наших військових, нашу Армію, наших захисників», - сказав священик.

Як повідомлялося раніше, на подвір’ї храму пройшла Благодійна акція «Підтримай воїна АТО», організатором якої є ГО «Дрогобиччина SOS – допомога Армії». Люди навзаєм поділилися солодкою випічкою до святкового столу. Загальна збірка становила понад вісім тисяч гривень. Ці кошти буде передано для потреб Української армії та на лікування військових.

Священик подякував усім небайдужим парафіянам, котрі долучилися до цієї збірки. Рівно ж передав вітання-подяку від отців-капеланів, котрі служать на Сході України нашим хлопцям за постійні молитви та матеріальні, фінансові і продовольчі збірки.

На завершення «Боже, великий, єдиний» піднеслося до небес за нашу Україну.

spasadrohobych.org.ua

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next