АКТУАЛЬНО

На Свято-Юрській горі відбулася зустріч монашества Львівської архиєпархії

Середа, 05 вересня 2018, 11:51
4 вересня 2018 року в Митрополичих палатах на Свято-Юрській горі у Львові відбулася зустріч монашества Львівської архиєпархії.

Очолив зустріч синкел у справах монашества Львівської архиєпархії ыєрм. Юстин Бойко. Окрім богопосвячених осіб, до розмови долучилися і представники духовенства, зокрема ректор Львівської духовної семінарії Святого Духа о. д-р Ігор Бойко та керівник прес-служби Курії Львівської архиєпархії о. Павло Дроздяк.

Метою зустрічі було обговорення питань можливої співпраці між монашими згромадженнями та чинами і церковними структурами Львівської архиєпархії УГКЦ. Відтак на закритій частині зустрічі присутні обговорили актуальні проблеми розвитку богопосвяченого життя в нашій Церкві.

Водночас співкоординатор фестивалю «Вітер-На-Дії» Орест Гевак запросив присутніх активно долучитися до «Духовного майданчика» молодіжної події: «Ми запросили, зокрема, селезіан, редемптористів, оріоністів та інші монаші згромадження. Розповіли, що в рамках фестивалю «Вітер-На-Дії» діятиме "Духовний майданчик", який стане центром фестивалю, і молодь зможе більше дізнатися про молитву. Адже молитва є запрошенням до зустрічі з Богом, запрошенням до Літургії. Ми розповідали, що багато юних хлопців ы дівчат хочуть зустрітися зі священиками, із богопосвяченими особами. І духовні особи зможуть їм розповісти про унікальність свого покликання, про життя в монастирі, про радість свого покликання».

Нагадаємо, фестиваль «Вітер-На-Дії» відбудеться 16 вересня в УКУ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next