АКТУАЛЬНО

На Святу Землю разом з Патріаршим паломницьким центром вирушило 140 паломників

Вівторок, 03 вересня 2013, 16:21
1 та 2 вересня на Святу Землю вирушили 3 паломницькі групи, організовані Патріаршим паломницьким центром Української Греко-Католицької Церкви. Серед них – група представників Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ, Державної пенітенціарної служби України, що вирушила на прощу в співпраці з Департаментом Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України.

Прочан супроводжують священики: Любомир Яворський, Олег Панчиняк, Петро Вітвіцький, Йосафат Фітель та Олександр Селезінка. Протягом восьми днів українські прочани відвідають Єрусалим, Вифлеєм, Галілею, Хайфу, Яффу. Щодня священики, які супроводжують групи, відправлятимуть Святу Літургію в церквах та гротах, де звершувалася історія спасіння 2000 років тому.

Прочани матимуть нагоду висповідатися та приступити до Причастя, а також відновити хресні обіти – омитися у водах Йордану, отримавши благословення.

Усього у вересневій прощі на Святу Землю беруть участь 140 осіб.

www.kapelanstvo.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next