АКТУАЛЬНО

На території Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут» молилися за полеглих українців

Субота, 30 січня 2016, 11:40
29 січня 2016 року в с. Пам’ятне, що на Чернігівщині, на території Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут», з нагоди 98-ї річниці битви під Крутами молитовно вшанували полеглих захисників України.

У поминальних заходах узяв участь священик Київської архиєпархії, протопресвітер Чернігівський о. Роман Пушка та вірні УГКЦ.

Захід розпочали об 11:00 панахидою на знак пам'яті про загиблих захисників України. Після молитви відбулося урочисте покладення квітів до підніжжя меморіалу. Опісля розпочали літературно-мистецьку програму, присвячену пам’яті Героїв Крут.

Зазначимо, що цього дня було нагороджено за заслуги військових АТО, які нещодавно повернулися з передової.

Учасники заходу також мали можливість оглянути експозиції меморіального комплексу і тематичну виставку експонатів Національного військово-історичного музею України у штабному вагоні.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next