АКТУАЛЬНО

На території Софії Київської провели “Стрітенські вечорниці з "Обновою”

Понеділок, 13 лютого 2017, 14:36
12 лютого 2017 року в неділю на території Національного заповідника "Софія Київська" відбувся захід “Стрітенські вечорниці з "Обновою".

Організаторами заходу виступили Товариство українських студентів-католиків «Обнова-Київ». Як розповіли обновляни, цього разу українські вечорниці були присвячені одному з дванадцяти найбільших християнських свят – Стрітення Господа Бога і Спаса нашого Ісусу Христа. Особливості вечору надав також благодійний характер, адже під час проведення заходу були зібрані кошти на ліки онкохворій дитині.

Розпочали вечорниці молитвою, яку очолив о. Андрій Боднарук. Звертаючись до молоді, священик зазначив, що Господь бажає, щоб кожна людина була щаслива: “Якщо в нас є така молодь, яка шанує українські традиції, а при цьому шукає у своєму житті місця для Бога, то в України є добре майбутнє. Радійте, веселіться, обмінюйтесь позитивом і несіть його у світ”, - побажав душпастир.

Опісля молодь продовжила вечорниці гучними колядами, народними піснями і танцями. Під час вечору проходили різноманітні конкурси, майстер-класи народних танців, театральні постановки ігри та забави. Особливими гостями вечорниць стали: гурт «Божичі» та «Громиця».

Завершуючи вечір, організатори подякували керівництву Національного заповідника Софія Київська, а саме генеральному директору Куковальській Нелі Михайлівні, а також усім, хто посприяв проведенню цього заходу.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next