АКТУАЛЬНО

На Вінниччині в парафії УГКЦ провели табір для дітей «Канікули з Богом»

Середа, 21 серпня 2019, 12:52
17–18 серпня 2019 року в парафії Святого Миколая УГКЦ с. Щітки, що на Вінниччині, провели табір для дітей «Канікули з Богом».

Як розповів о. Миколай Дуркалець, місцевий парох, у ці дні катехитичний клас і подвір’я біля храму були переповнені гамірною та радісною атмосферою. «Місцеві вчителі та катехит провадили цікаву і пізнавальну програму, родзинкою якої стала поїздка до міста Тиврова. Головною метою цієї подорожі було відкрити історію нашої Церкви на теренах Вінниччини, адже колись у цьому місті було дві греко-католицькі парафії», – наголосив душпастир.

Окрім цього, учасники табору дізналися історію переслідуваної Церкви в часи безбожного радянського терору. У музеї мучеників за віру, який перебуває при римо-католицькій парафії Архистратига Михаїла, діти побачили архівні фото та вцілілі речі християн-мучеників концтаборів.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next