АКТУАЛЬНО

На Великдень для потребуючих львів’ян проведуть спільні святкові сніданки

Середа, 04 квітня 2018, 15:39
У Світлу Великодню неділю для львів’ян, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, управління соціального захисту Львівської міської ради традиційно організовує великодні сніданки, щоб зберегти родинний дух свята і дати можливість потребуючим скуштувати великодні страви.

За інформацією Львівської міської ради, уже 11-й рік поспіль  святкову гостину для найбільш потребуючих львів’ян проведуть у дворику школи № 62, що на вул. Театральна. Сніданок розпочнуть о 10:00 зі спільної молитви. За святковим столом частуватимуть паскою, ковбасою, яйцями, маслом, домашнім сиром та ін.

Цього ж дня у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській о 10:00 теж відбудеться великодній сніданок для близько 50 підопічних Центру. На столах будуть традиційні великодні страви. Також управління соціального захисту Львівської міської ради закупило та передасть 100 великодніх комплектів для ГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя», яка теж у Пасхальну неділю, 8 квітня, організовує великодній сніданок для потребуючих (орієнтовно для 500 осіб). Початок – о 12:00 у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперника.

Окрім цього, управління соціального захисту Львівської міської ради закупило 600 продуктових наборів для найбільш потребуючих львів’ян з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю та інших соціально вразливих громадян, враховуючи їх соціальне становище і потребу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next