АКТУАЛЬНО

На Виноградарі у Києві парафія УГКЦ розпочала богослужбове життя

Четвер, 09 грудня 2021, 10:17
4 грудня 2021 року, у свято Введення в храм Пресвятої Богородиці, відбулася перша Божественна Літургія для греко-католиків, які проживають у мікрорайоні Виноградар Подільського району міста Києва.

Звертаючись до вірних, які прийшли на Літургію, протоієрей Василь Чудійович, духовний опікун парафії Преображення Господнього УГКЦ на Виноградарі, подякував вірянам за присутність і закликав їх до активного заангажування до парафіяльного життя.

«Велика дяка всім, хто сьогодні взяв участь у першій Літургії греко-католиків на Виноградарі. Нас сьогодні було більше 20 осіб. Гарний почин! Дай нам, Боже, зростати у вірі, збільшуватися кількісно, розбудовувати нашу громаду та збудувати величний храм для нас та майбутніх поколінь», - наголосив душпастир.

Інформаційна довідка:

Божественна Літургія для греко-католиків, які проживають на Виноградарі, відбувається щонеділі та свята о 8:30 за адресою: проспект Свободи, 26-Б, м. Київ.

Для отримання актуальної інформації можна долучитися до вайбер-групи парафії УГКЦ на Виноградарі: https://invite.viber.com/?g=oBuxeW4OXE4JRd6sDHrhdJHOxTNXGHQJ або телефонувати за номером: +38 (098) 5777 331 (о. Василь).

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next