АКТУАЛЬНО

На Вінниччині провели акцію для захисників України

Середа, 13 липня 2016, 14:03
У Рік Божого милосердя прихожани храму Святого Миколая УГКЦ в с. Щітки, що на Вінниччині, провели акцію для збору продуктів, призначених захисникам України.

Як розповів о. Микола Дуркалець, протопресвітер Вінницький, серед греко-католиків с. Щітки зародилася ідея, щоб підтримати воїнів, які сьогодні захищають від агресора східні терени України: «Приємно, що в цей важкий час наші парафіяни не забувають про воїнів, які сьогодні захищають нашу землю від ворожих сил. Незважаючи на те, що ми самі потребуємо допомоги для завершення будівництва нової церкви, ділимося тими дарами, які маємо. Для цього в зону бойових дій наші парафіяни передали консерви, солодощі та пам’ятні  іконки ыз запевненням про молитовну підтримку».

На цій акції парафіяни греко-католицької громади не думають зупинятися, тому до осені вони вже готують нові пакунки для військових.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next