АКТУАЛЬНО

На Вінниччині греко-католики передали благодійну допомогу для Брацлавського психоневрологічного будинку-інтернату

Середа, 08 грудня 2021, 15:00
7 грудня 2021 року представники соціальної команди парафії Святого Миколая Чудотворця УГКЦ с. Щітки, що неподалік від Вінниці, передали благодійну допомогу для Брацлавського психоневрологічного будинку-інтернату.

Парафіяни вкотре відвідали підопічних інтернату з гостинцями і теплим одягом. «Незважаючи на дощ і мокрий сніг, ми продовжуємо нести тепло наших сердець і рук потребуючим. Для нас таке служіння - невід’ємна частина життя. Теплий одяг, смачна домашня кухня, солодощі та консервація наших парафіян знову потішать мешканців інтернату», - йдеться в повідомленні парафії у соціальній мережі.

Слова вдячності висловив протоієрей Микола Дуркалець, парох парафії: «Вдячний Богові і всім, хто став помічником Святого Миколая. А ще велика вдячність о. Романові Сиротичу, тому що завдяки співпраці з БФ "Карітас-Київ" ми реалізували багато проектів, серед них також благодійна пекарня. Де наші діти і молодь під керівництвом старших випікають смаколики», - зазначив душпастир.

Пресслужба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next