АКТУАЛЬНО

На Вінниччині громада УГКЦ розповсюджує захисні пов’язки

Вівторок, 24 березня 2020, 13:23
22 березня 2020 року в місті Бершадь, що на Вінниччині, у рамках боротьби з пандемією коронавірусу громада УГКЦ зініціювала благодійну акцію, під час якої розповсюджують захисні пов’язки для обличчя.

Нову грань служіння Церкви одразу підтримав БФ «Карітас-Київ» в особі директора протоієрея Романа Сиротича.

«Парафії УГКЦ знову на передовій. Сьогодні це боротьба з пандемією. В умовах дефіциту захисних засобів люди приходять до храму, щоб отримати допомогу. Тому, реагуючи на нові виклики, у час карантину наша греко-католицька спільнота придбала захисні пов’язки. Їх ми розповсюджуємо для всіх, хто має  таку потребу», - розповідає місцевий священник УГКЦ протоієрей Михайло Будник.

Душпастир зазначив, що десятки людей вперше за два тижні відвідали храм. Разом із засобами захисту люди отримують молитву і благословення священника. «Ми обмежені в прилюдних Службах, але не обмежені в служінні. Поступово, як сказав Патріарх Святослав, церковний простір стає шпиталем для потребуючих», - наголошує о. Михайло.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next