АКТУАЛЬНО

На Вінниччині постане новий храм УГКЦ

Вівторок, 16 травня 2017, 14:11
13 травня 2017 року владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ, освятив місце і благословив початок будівництва нового храму УГКЦ в місті Бершадь.

Як розповів о. Михайло Будник, місцевий священик УГКЦ, незважаючи на дощ і вітер, мешканці Бершаді чисельно зібралися на спільну молитву: «На свято прибули народні депутати, мер міста, представники районної влади, патріотичних організацій, воїни АТО. Усі присутні були вражені відкритістю і щирим серцем владики Йосифа», - зазначив священик.

Радість свята розділили священики Української Греко-Католицької Церкви, Римо-Католицької Церкви, Євангельської Церкви, а також багато паломників, які прибули з навколишніх парафій.

З нагоди події о. Михайло висловив подяку всім, хто спричинився до торжества: «Дякую Богу за активних, живих парафіян. Ціную підтримку дружини і дітей. Ми стали однією командаю… Дякую всім друзям за щирі пожертви для будови і щоденну молитовну підтримку».

На завершення владика Йосиф висловив подяку меценату парафії п. Ігорю Давидову та нагородив його Патріаршою грамотою за жертовність.

Прес-служба Київської архиєпархії

 
 
 
 
 
 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next