АКТУАЛЬНО

На Вінниччині в парафії УГКЦ створили молодіжну медіастудію

Четвер, 09 вересня 2021, 13:02
Цікава ідея народилася в парафії УГКЦ міста Бершадь, де священник, молодь і активні парафіяни створили молодіжну медіастудію.

Як розповів о. Михайло Будник, мета студії - поширення духовних цінностей, інформування про добрі ініціативи, гуртування молодих людей для творчої праці. Студія розпочала свою працю завдяки підтримці Благодійного фонду «Карітас-Київ», в особі директора о. Романа Сиротича.

«Власне «Карітас» є для нас прикладом творчої і креативної командної праці. А ідея про створення студії з'явилася під час участі в одному із семінарів благодійного фонду. За підтримки «Карітас-Київ» парафія закупила все необхідне для початку і творчого продовження праці. Ми ще вчимося, але вчимося дуже швидко. Невдовзі наша маленька студія внесе і свою частку у поширенні Доброї Новини», - зазначив душпастир.

Ознайомитися із напрацюваннями медіастудії можна за посиланням у YouTube.

Пресслужба Київської архиєпархії

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next