АКТУАЛЬНО

На Яворівському полігоні військові разом із капеланами молилися Божественну Літургію

Понеділок, 23 жовтня 2017, 13:42
22 жовтня 2017 року в 184-му навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного військові капелани молилися Божественну Літургію разом із особовим складом та курсантами, які проходять свої планові навчання на Яворівському полігоні.

Зокрема, до військових завітали капелани Львівської архиєпархії УГКЦ: о. Андрій Хомишин, о. Тарас Михальчук та бр. Юрій Балух.

Поїздка на полігон вже стала доброю традицією, адже солдати потребують молитви: для когось — це обов’язок душі, а для когось — пошук душевних сил, віри й довіри до Бога. Багато захисників Батьківщини приступили до Святих Таїнств Сповіді та Євхаристії. Уже традиційно по завершенні молитви душпастирі провадили духовні бесіди із солдатами строкової та контрактної служби.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next