АКТУАЛЬНО

У Західній Україні пройшла низка тренінгів для священиків, які працюють із особами, котрі потерпають від "постмайданівського стресу"

П'ятниця, 04 квітня 2014, 15:20
Як раніше повідомлялося, з ініціативи Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава (Шевчука) під час Великого посту на території Західної України відбувалися тренінги, що готували священнослужителів до духовного супроводу осіб, котрі брали участь у протестах на Майдані Незалежності в Києві.

Так, останніми днями такі тренінги були проведені у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській архиєпархіях, Дрогобицькій, Сокальсько-Жовківській, Стрийській, Самбірсько-Дрогобицькій та Коломийсько-Чернівецькій єпархіях УГКЦ.  

Додамо, цей проект був здійснений Відділом комісій Патріаршої курії УГКЦ під керівництвом о. Петра Рака.

До участі в проведенні тренінгів долучилися: о. Ростислав Пендюк, голова Патріаршої молодіжної комісії УГКЦ; Ростислав Шемечко, директор Центру психології Українського католицького університету (УКУ); о. Орест Фредина, парох церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, що у Львові; Богдан Трояновський, директор видавництва «Свічадо»; Галина Нетлюх, психолог Центру психологічного консультування УКУ; о. Андрій Зелінський, єзуїт; Карл Плеснер,  експерт у галузі психології та фахівець у ділянці посттравматичного синдрому.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next