АКТУАЛЬНО

На завершення Постійного Синоду владики молитовно вшанували пам'ять усопших ієрархів Івано-Франківської архиєпархії

Четвер, 04 червня 2015, 12:54
Останнього дня роботи Постійного Синоду Блаженніший Святослав із владиками Синоду помолилися за душі світлої пам’яті ієрархів Івано-Франківської архиєпархії - Софрона Дмитерка, Софрона Мудрого та Івана Лятишевського, які захоронені в крипті Івано-Франківського митрополичого собору Христового Воскресіння.

По завершенні молитви Блаженніший Святослав відвідав Катехитичний центр Митрополичого собору, оглянув хід робіт біля пам’ятника митрополиту Андреєві Шептицькому, який планують відкрити в рамках проведення Патріаршого Собору 2015 року в Івано-Франківську в серпні цього року.

Нагадуємо, що 1-3 червня 2015 року в Івано-Франківську проходили засідання Постійного Синоду Єпископів УГКЦ, який розпочався відвідинами структур Івано-Франківської архиєпархії та молитовним вшануванням пам'яті Небесної сотні та інших героїв України в Меморіальному сквері.

о. Юрій Трухан, прес-секретар Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next