АКТУАЛЬНО

На Інтерактивну карту УГКЦ нанесено Бучацьку єпархію

Середа, 18 жовтня 2017, 17:13
За останній місяць на Інтерактивну карту УГКЦ було додано понад 200 парафій Бучацької єпархії та близько двох десятків інших об’єктів.

Бучацька єпархія охоплює південні районі Тернопільської області та налічує близько 250 парафій. За останній місяць було нанесено Борщівський, Бучацький, Гримайлівський, Гусятинський, Золотопотіцький, Копичинецький, Коропецький, Монастириський, Підгаєцький та Пробіжнянський деканати.

Таким чином, на карті вже 2 285 позначок. Триває робота з додавання парафій Стрийської, Сокальсько-Жовківської та інших єпархій в Україні.

Адміністрація карти продовжує пошук та збирання інформації про українські греко-католицькі локації. Ви можете допомогти нам, написавши на електронну адресу [email protected] або сторінку Фейсбук: https://www.facebook.com/mapugcc/, де ви також можете стежити за оновленнями та щодня дізнаватися про нові храми нашої Церкви.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next