АКТУАЛЬНО

На Інтерактивну карту УГКЦ нанесено українські парафії в Португалії

П'ятниця, 09 грудня 2016, 09:32
Понад 30 позначок українських локацій Української Греко-Католицької Церкви в Португалії додано до Інтерактивної карти УГКЦ. Серед них – українська церква Успіння Пресвятої Богородиці в місті Фатіма. Інші – це парафії та душпастирства при римо-католицьких храмах.

Українська Церква в Португалії активізувалася від середини 1990-х років. На початку 2000-х було засновано декілька парафій та осередків. На сьогодні для вірних УГКЦ в Португалії працюють 11 священиків, які обслуговують 27 місійних станиць у 10 дієцезіях і надають душпастирську опіку близько 10 тисячам вірних. Число українців-греко-католиків у Португалії постійно зростає.

Здебільшого на карту нанесені лише найважливіші короткі відомості: адреса, контактний телефон, контактна електронна скринька, розклад богослужінь та веб-сайт. На жаль, часто бракує інформації про історію парафій та їхнє сучасне життя. Якщо ви можете допомогти Інтерактивній карті наповнити її, пишіть на [email protected] або на сторінку у Facebook www.facebook.com/mapugcc/.

Окрім того, відбулися технічні оновлення. На карті з’явилася опція Google street view – перегляд вулиць та екстер’єрів окремих будівель. Нагадаємо, раніше на карті з’явився пошук та кластерне відображення позначок.

Важливо! Екстер’єр вашої церкви також може появитися на карті! Що для цього потрібно зробити?

1. Зніміть 3d панораму;
2. Створіть акаунт Google+;
3. Додайте свою 3d панораму на Google+ із зазначенням координат;
4. Так ваша панорама появиться на карті Google і буде відображатися синіми колами на карті.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next